Τέσσερα Τραγούδια Λυπημένα

4songsΤο εορταστικό φυλλάδιο των εκδόσεων Περισπωμένη, τα Τέσσερα τραγούδια λυπημένα του Κώστα Κουτσουρέλη, εξαντλήθηκε στα περισσότερα βιβλιοπωλεία και για το λόγο αυτό προσφέρεται εδώ σε ψηφιακή μορφή.

Κατεβάστε το σε τρία τμήματα (PDF):

Εξώφυλλο

Πλευρά α’

Πλευρά β’

Τα βιβλία που ετοιμάζονται

Το ενημερωτικό φυλλάδιο της Περισπωμένης με τα προσεχή βιβλία (2012–2013) διατίθεται ήδη δωρεάν στα κεντρικά βιβλιοπωλεία της Αθήνας. Προμηθευτείτε το ή, εναλλακτικά, κάντε κλίκ εδώ (όψη α’) και εδώ (όψη β’) για να το κατεβάσετε σε μορφή pdf.

Ένας χρόνος εκδόσεις Περισπωμένη!

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου εκδοτικής δραστηριότητας, η Περισπωμένη σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ.: 210-3460347, http://www.gazarte.gr/).

Για τους ποιητές της Περισπωμένης (τον Ρίλκε και τον Νοβάλις) θα μιλήσει ο ποιητής και μεταφραστής Κώστας Κουτσουρέλης, ενώ στην τυπογραφική αισθητική και το εκδοτικό της στίγμα θα αναφερθεί ο κριτικός και δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος.

Αποσπάσματα από τα ποιητικά έργα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Πουλής και Αγγελική Σιγούρου.

Θα ακολουθήσει ποτό και συζήτηση στο μπαρ του πολυχώρου.

Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε το φυλλάδιο της πρόσκλησης.

Εορταστικά Χαϊκού από την Περισπωμένη

Η Περισπωμένη σας εύχεται καλές γιορτές κι ένα δημιουργικό νέο έτος !

Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε το Χάθηκε γόβα! σε μορφή PDF. Περιλαμβάνει δώδεκα χαϊκού του Κώστα Κουτσουρέλη βασισμένα σε μοτίβα παραμυθιών.

Το φυλλάδιο αυτό σύντομα θα διανέμεται δωρεάν στα κεντρικά βιβλιοπωλεία.